Paluu lakeuksille. KD piti puoluekokouksensa Seinäjoella 18. – 19.8.2017. Itselleni tämä oli ensimmäinen puoluekokous, onneksi vaimoni Elisa oli tukena ja turvana matkalla. Puitteet Seinäjoella oli tasaasen varmaa seinäjokista. Lisäjännitystä tietysti toi varapuheenjohtajavaalit. Lupauduin ehdolle, kun niin pontevasti sitä minulle esitetiin. Rehellisesti sanottuna en uskonut menestyväni niin kovassa joukossa, jonne olin ajautunut. Yllätys oli iso kun nimeni tuli valkotaululle kohtaan 2. varapuheenjohtaja. Kiitos kaikille, jotka piditte kannustuspuheenvuorot! Kiitos kaikille, jotka uskoitte minuun ja äänestitte minua, lupaan pahaan kykyni mukaan hoitaa tehtäväni hyvin.

PUOLUEKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ:
Puolueen puheenjohtajaksi valittiin kaksivuotiskaudelle jatkamaan Sari Essayah, 1. varapuheenjohtajaksi Tiina Tuomela Vantaalta, 2. varapuheenjohtajaksi Tomi Kuosmanen Jyväskylästä ja 3. varapuheenjohtajaksi Sari Tanus Tampereelta.

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Aki Ruotsala Porista ja varapuheenjohtajaksi Marika Visakorpi Jyväskylästä.

Presidentinvaalien osalta puoluekokous päätti suosittaa jäsenistölleen puolueisiin sitoutumattoman kansanliikkeen tukemista, joka tähtää Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ehdokkaaksi asettamiseen ja jatkoon.